Europa Conference League

Οφόε: «Πιο δύσκολος αντίπαλος από Παρτιζάν ο ΠΑΟΚ»

Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε μίλησε για τις δυσκολίες που έχουν για τη Γάνδη οι αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ στο Conference League.

Πιθανότατα ο παίκτης της Γάνδης που γνωρίζει καλύτερα από όλους τι εστί ΠΑΟΚ, από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, μίλησε για τις αναμετρήσεις τους στους «16» του Conference League.

«Ξέρουμε τι μας περιμένει και ξέρουμε πώς πρέπει να αντιδράσουμε, ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από την Παρτιζάν, όμως είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Μας είπαν ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή ομάδα, κάτι που το γνωρίζαμε ήδη. Γνωρίζουμε καλά την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουμε, γνωρίζουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως είμαστε έτοιμοι για αυτό», τόνισε ο Βέλγος μέσος.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Γάνδης, Χάιν Βανάιζεμπρουκ, ανέφερε: «Είμαστε έμπειρη ομάδα, οι παίκτες ξέρουν τι τους περιμένει αύριο. Έχουμε εμπειρίες σε τέτοια παιχνίδια και έχουμε ακόμα και την εμπειρία με την έδρα της Παρτιζάν. Αυτό το παιχνίδι θα μας βοηθήσει πολύ για το αυριανό παιχνίδι».

Για τις χαμηλές θερμοκρασίες στη Θεσσαλονίκη είπε: «Μας είπαν ότι θα παίξουμε στην Ελλάδα και θα έχει καλό καιρό. Φυσικά αστειεύομαι. Μας είπαν για την ποιότητα του ΠΑΟΚ, αλλά δεν είδαμε κάτι στο σκάουτινγκ που δεν ξέραμε και ίδιοι από αυτά που παρακολουθούσαμε. Δεν φοβόμαστε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το σερί του, αλλά και εμείς είχαμε έχουμε συνεχόμενες νίκες».

Όσο για τα ερωτηματικά για τη συμμετοχή του Μαροκινού Ταρίκ Τισουνταλί, εκ των πιο ποιοτικών παικτών της ομάδας; «Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο για τον παίκτη μας. Θα προπονηθεί και σήμερα και αύριο θα ξέρουμε. Προσπάθησα να φέρω όσο γίνεται περισσότερους παίκτες μαζί μας, αλλά αυτό δεν είναι πάντα δυνατό λόγω των τραυματισμών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x